Λίγα λόγια για εμάς

 

 

Η Stefa Cleaning Services ιδρύθηκε το 2017. Δημιουργήθηκε από ανθρώπους με μακρόχρονη εμπειρία στο χώρο, ικανούς, με τεχνογνωσία και κατάρτιση στις πιο σύγχρονες υπηρεσίες του χώρου. Ως γνώμονα μας έχουμε τη συνεχή εκπαίδευση, την εχεμύθεια, την οργανωτικότητα και την καλύτερη διάθεση να εργαστούμε και να προσφέρουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι πιστοποιημένα και τα χειριζόμαστε πάντα με σεβασμό προς το περιβάλλον.

Τι κάνουμε

 

Ιδιώτες

Αφορά τον γενικό καθαρισμό και την προετοιμασία του κτιρίου πριν την εγκατάσταση της οικογένειας σας έπειτα από γενική ανακαίνιση ή την μετακόμιση σε άλλο χώρο.

Η Stefa Cleaning προτείνει τον αρχικό καθαρισμό του κτιρίου η του σπιτιού σας  από χρώματα στα κουφώματα η τα πλακάκια, λάσπες η κόλλες στα είδη υγιεινής, σκόνες στα ντουλάπια της κουζίνας, η των δωματίων όπως επίσης και παρκετάρισμα των πατωμάτων και γενικότερα όλες τις απαραίτητες εργασίες για τον τέλειο καθαρισμό του χώρου σας.

Τακτικοί καθαρισμοί επαγγελματικών και βιομηχανικών χωρών

Οι τακτικοί καθαρισμοί είναι μία από τις βασικότερες υπηρεσίες που  προσφέρει η Stefa Cleaning έχοντας στη διάθεσή της πλήθος επαγγελματικών μηχανημάτων και ανθρώπινου δυναμικού αναλαμβάνει την τακτική συντήρηση των χώρων σας όπως  σχολείων, φροντιστηρίων, καταστημάτων, εκθεσιάκων  χώρων, ιατρείων, εμπορικών κέντρων, εταιρειών, εργοστάσιων, γραφείων κ.α

Βιολογικοί καθαρισμοί

Κρίνεται  αναγκαίος ο βιολογικός καθαρισμός των στρωμάτων ύπνου  του σπιτιού μας, διότι εκεί μέσα κατοικούν χιλιάδες μικροοργανισμοί και ακάρεα που ευθύνονται για μία σειρά αλλεργιών όπως άσθμα, συνάχι.
Η υγεία  του στρώματος μας είναι απόλυτα συνδεδεμένη με τη δική μας υγεία, καθώς περνάμε  το 1/3 της ζωής μας πάνω τους.
Η  εταιρεία μας πραγματοποιεί βιολογικούς καθαρισμούς και εγγυάται την υγιεινή των στρωμάτων σας, με το βαθύ Βιολογικό καθαρισμό σας απαλλάσσει από όλους αυτούς τους μικροοργανισμούς, τα ακάρεα και τα βακτήρια.
Μπορούμε να σας εγγυηθούμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στο Βιολογικό καθαρισμό του στρώματος σας.

Τα καθαριστικά που χρησιμοποιούμε για το βιολογικό καθαρισμό συμπεριλαμβάνονται στα καλύτερα στον κόσμο, είναι οικολογικά, βιοδιασπώμενα και υποαλλεργικά.

Διαδικασία βιολογικού καθαρισμού

 1. Ο βιολογικός καθαρισμός ξεκινά με βαθύ καθαρισμό από σκόνη, τρίχες κ.α  και από τις δυο πλευρές του στρώματος με την σκούπα KIRBY.
 2. Στη συνέχεια του βιολογικού καθαρισμού γίνεται απολύμανση με υπερθερμο ξηρό ατμό στους 180 βαθμούς κελσίου και στις δύο πλευρές του στρώματος, η εφαρμογή του ατμού γίνεται με ειδικό μηχάνημα και τρόπο ώστε να μην αφήνει υγρασία στο στρώμα.
 3. Στο τρίτο στάδιο του βιολογικού καθαρισμού είναι ο βαθύς καθαρισμός και απολύμανση των στρωμάτων και από τις δύο πλευρές με ειδική απορροφητική σκούπα με υπέρυθρες ακτίνες για την εξόντωση και του τελευταίου ίχνους από αυγά ακάρεων.
 4. Ο βιολογικός καθαρισμός ολοκληρώνεται με τον ψεκασμό ενός ειδικού αντιαλλεργικού spray στις επιφάνειες για να αποφύγουμε σε βάθος χρόνου την επανεμφάνιση ακάρεων, βακτηρίων και άλλων μικροοργανισμών.

Απεντομώσεις – Μυοκτονίες

Απεντόμωση

Η απεντόμωση αναφέρεται στη διαδικασία αφαίρεσης των ενοχλητικών εντόμων από έναν χώρο ή μια επιφάνεια. Στους ενοχλητικούς εχθρούς περιλαμβάνονται κουνούπια, μύγες, αράχνες, ακάρεα, τερμίτες, κατσαρίδες, και άλλα είδη εντόμων που ενοχλούν, μπορούν να να προκαλέσουν ζημιές ή να είναι υγεονομικού ενδιαφέροντος.

Η απεντόμωση μπορεί να πραγματοποιηθεί με διάφορες μεθόδους, συμπεριλαμβανομένων των χημικών εντομοκτόνων, των φυσικών απωθητικών, της χρήσης παγίδων και της αλλαγής περιβαλλοντικών συνθηκών για να δυσκολέψει τη ζωή των εντόμων.

Στη Stefa Cleaning Services, το πρόγραμμα υγειονομικών εφαρμογών είναι εξατομικευμένο για κάθε πελάτη σύμφωνα με τον χώρο του και την ικανοποίηση των αναγκών του.

Οι κυριότερες μέθοδοι είναι.

 • Ο υπολειμματικός ψεκασμός με χαμηλή και υψηλή πίεση
 • Ο νεφελοψεκασμός
 • Η εφαρμογή gel
 • Η χρήση φερομονικών παγίδων σύλληψης για έρποντα έντομα
 • Η χρήση εντομοπαγίδων για ιπτάμενα έντομα

Μυοκτονία

Κύριος σκοπός της μυοκτονίας είναι η καταπολέμηση κάθε είδους τρωκτικού ,που τυχόν θα εισβάλει σε ένα χώρο και η λήψη προληπτικών μέτρων για την παρεμπόδιση πιθανής επαναμόλυνσης.
Τα βήματα σχεδιασμού και υλοποίησης των προγραμμάτων μυοκτονίας , τα οποία εφαρμόζουμε είναι:

 • Η επιθεώρηση των χώρων και ο εντοπισμός των κρίσιμων σημείων ελέγχου
 • Η δημιουργία προστατευτικού διχτυού με τοποθέτηση δολωματικών σταθμών και παγίδων σύλληψης
 • Η διεξαγωγή τακτικών επισκέψεων ελέγχου και μηχανογραφημένων συστημάτων
 • Η στατιστική επεξεργασία των συγκεκριμένων ευρημάτων και τέλος η ενημέρωση και η λήψη των απαραίτητων διορθωτικών μέτρων, για την οριστική λύση του διορθωτικών μέτρων, για την οριστική λύση του προβλήματος.

Η ολοκληρωμένη προσέγγιση περιλαμβάνει

 • Αυτοψία-ανάλυση κενών-χαρτογράφηση εγκαταστάσεων
 • Σχεδιασμό του προγράμματος Απεντόμωσης- Μυοκτονίας από χημικούς, γεωπόνους εξειδικευμένους
 • Έκθεση Υγειονομικής πορείας
 •  Φάκελος μυοκτονίας
 • Πρόταση διορθωτικών ενεργειών

Η Stefa cleaning Services είναι μέλος του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Απεντομώσεων & Μυοκτονιών Ελλάδος

Αξιοπιστία & εμπειρία

Η πολύχρονη εμπειρία μας στον χώρο του καθαρισμού μας έχει αποδείξει έμπρακτα την αξιοπιστία των υπηρεσιών μας

Αυστηρά επιλεγμένο προσωπικό

Εμείς στην Stefa Cleaning Services με γνώμονα την πολυετή μας εμπειρία στον χώρο, αξιολογούμε με αυστηρά κριτήρια το προσωπικό μας .Γι’ αυτό αλλωστε διακρινόμαστε για τον επαγγελματισμό μας καί την φερεγγυότητά μας

Pin It on Pinterest

Share This