Λίγα λόγια για εμάς

 

 

Η Stefa Cleaning Services δημιουργήθηκε από ανθρώπους με μακρόχρονη εμπειρία στο χώρο, ικανούς, με τεχνογνωσία και κατάρτιση στις πιο σύγχρονες υπηρεσίες του χώρου. Ως γνώμονα μας έχουμε τη συνεχή εκπαίδευση, την εχεμύθεια, την  οργανωτικότητα και την καλύτερη διάθεση να εργαστούμε και να προσφέρουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς .Τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι πιστοποιημένα και τα χειριζόμαστε πάντα με σεβασμό προς το περιβάλλον.

Τι κάνουμε

 

Ιδιώτες

Αφορά τον γενικό καθαρισμό και την προετοιμασία του κτιρίου πριν την εγκατάσταση της οικογένειας σας έπειτα από γενική ανακαίνιση ή την μετακόμιση σε άλλο χώρο.

Η Stefa Cleaning προτείνει τον αρχικό καθαρισμό του κτιρίου η του σπιτιού σας  από χρώματα στα κουφώματα η τα πλακάκια ,λάσπες η  κόλλες στα είδη υγιεινής ,σκόνες στα ντουλάπια της κουζίνας ,η των δωματίων όπως επίσης και πακετάρισμα των πατωμάτων και γενικότερα όλες τις απαραίτητες εργασίες για τον τέλειο καθαρισμό του χώρου σας.

Τακτικοί καθαρισμοί επαγγελματικών και βιομηχανικών χωρών

Οι τακτικοί καθαρισμοί είναι μία από τις βασικότερες υπηρεσίες που  προσφέρει η Stefa Cleaning έχοντας στη διάθεσή της πλήθος επαγγελματικών μηχανημάτων και ανθρώπινου δυναμικού αναλαμβάνει την τακτική συντήρηση των χώρων σας όπως  σχολείων, φροντιστηρίων, καταστημάτων , εκθεσιάκων  χώρων ,ιατρείων , εμπορικών κέντρων, εταιρειών, εργοστάσιων, γραφείων κ.α

Βιολογικοί καθαρισμοί

Κρίνεται  αναγκαίος ο βιολογικός καθαρισμός των στρωμάτων ύπνου  του σπιτιού μας, διότι εκεί μέσα κατοικούν χιλιάδες μικροοργανισμοί και ακάρεα που ευθύνονται για μία σειρά αλλεργιών όπως άσθμα ,συνάχι.
Η υγεία  του στρώματος μας είναι απόλυτα συνδεδεμένη με τη δική μας υγεία, καθώς περνάμε  το 1/3 της ζωής μας πάνω τους.
Η  εταιρεία μας πραγματοποιεί βιολογικούς καθαρισμούς και εγγυάται την υγιεινή των στρωμάτων σας, με το βαθύ Βιολογικό καθαρισμό σας απαλλάσσει από όλους αυτούς τους μικροοργανισμούς, τα ακάρεα και τα βακτήρια.
Μπορούμε να σας εγγυηθούμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στο Βιολογικό καθαρισμό του στρώματος σας.

Τα καθαριστικά που χρησιμοποιούμε για το βιολογικό καθαρισμό συμπεριλαμβάνονται τα καλύτερα στον κόσμο, είναι οικολογικά ,βιοδιασπώμενα και υποαλλεργικά.

Διαδικασία βιολογικού καθαρισμού

 1. Ο βιολογικός καθαρισμός προχωρά με βαθύ καθαρισμό από σκόνη, τρίχες κ.α  και από τις δυο πλευρές του στρώματος με την σκούπα KIRBY.
 2.  Συνέχιση βιολογικού καθαρισμού με απολύμανση χρησιμοποιώντας ατμό στους 170 βαθμούς και από τις δύο πλευρές του στρώματος, η εφαρμογή του ατμού γίνεται με ειδικό μηχάνημα και τρόπο ώστε να μην αφήνει υγρασία στο στρώμα.
 3. Στο τρίτο στάδιο του βιολογικού καθαρισμού είναι ο βαθύς καθαρισμός και απολύμανση των στρωμάτων και από τις δύο πλευρές με ειδική απορροφητική σκούπα με υπέρυθρες ακτίνες για την εξόντωση και του τελευταίου ίχνους από αυγά ακάρεων.
 4. Ολοκλήρωση του βιολογικού καθαρισμού με ψεκασμό ειδικού αντιαλλεργικού  spray στις  επιφάνειες για τη μακροχρόνια αποφυγή επανεμφανίσεως  ακάρεων ,βακτηρίων και άλλων μικροοργανισμών

Απεντομώσεις – Μυοκτονίες

Απεντόμωση

Απεντόμωση είναι ο έλεγχος και ο καθαρισμός ενός χώρου από παράσιτα ,έντομα και τρωκτικά, τα οποία είναι πολύ επικίνδυνα για την υγεία του ανθρώπου, επίμονα και υποβαθμίζουν την εικόνα του χώρου σας.
Για τη συγκεκριμένη διαδικασία ,επιλέξατε ποιοτικά φάρμακα υγειονομικού ενδιαφέροντος, εγκεκριμένα από το Υπουργείο Γεωργίας.
Με τη μέθοδο της απεντόμωσης πραγματοποιούμε επιτόπιο έλεγχο στο χώρο σας στον οποίο παρουσιάστηκε το πρόβλημα, το καταγράφουμε και προτείνουμε την καλύτερη και οικονομική λύση
Στην εταιρεία μας ,κάθε πρόγραμμα υγειονομικών εφαρμογών απεντόμωσης είναι ξεχωριστό και σχεδιάζεται με στόχο την ικανοποίηση των αναγκών του πελάτη.
Οι κυριότερες μέθοδοι είναι.

 • Ο υπολειμματικός ψεκασμός με χαμηλή και υψηλή πίεση
 • Ο νεφελοψεκασμός
 • Η εφαρμογή gel
 • Η χρήση φερομονικών παγίδων σύλληψης για έρποντα έντομα και εντομοπαγίδων για ιπτάμενα έντομα

Μυοκτονία

Κύριος σκοπός της μυοκτονίας είναι η καταπολέμηση κάθε είδους τρωκτικού ,που τυχόν θα εισβάλει σε ένα χώρο και η λήψη προληπτικών μέτρων για την παρεμπόδιση πιθανής επαναμόλυνσης.
Τα βήματα σχεδιασμού και υλοποίησης των προγραμμάτων μυοκτονίας ,τα οποία εφαρμόζουμε είναι

 • Η επιθεώρηση των χώρων και ο εντοπισμός των κρίσιμων σημείων ελέγχου
 • Η δημιουργία προστατευτικού διχτυού με τοποθέτηση δολωματικών σταθμών και παγίδων σύλληψης
 • Η διεξαγωγή τακτικών επισκέψεων ελέγχου και μηχανογραφημένων συστημάτων
 • Η στατιστική επεξεργασία των συγκεκριμένων ευρημάτων και τέλος η ενημέρωση και η λήψη των απαραίτητων διορθωτικών μέτρων, για την οριστική λύση του διορθωτικών μέτρων , για την οριστική λύση του προβλήματος.

Η ολοκληρωμένη προσέγγιση περιλαμβάνει

 • Αυτοψία-ανάλυση κενών-χαρτογράφηση εγκαταστάσεων
 • Σχεδιασμό του προγράμματος Απεντόμωσης- Μυοκτονίας από χημικούς ,γεωπόνους εξειδικευμένους
 • Έκθεση Υγειονομικής πορείας
 •  Φάκελος μυοκτονίας
 • Πρόταση διορθωτικών ενεργειών

Η Stefa cleaning Services είναι μέλος του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Απεντομώσεων & Μυοκτονιών Ελλάδος

Αξιοπιστία & εμπειρία

Η πολύχρονη εμπειρία μας στον χώρο του καθαρισμού μας έχει αποδείξει έμπρακτα την αξιοπιστία των υπηρεσιών μας

Αυστηρά επιλεγμένο προσωπικό

Εμείς στην Stefa Cleaning Services με γνώμονα την πολυετή μας εμπειρία στον χώρο, αξιολογούμε με αυστηρά κριτήρια το προσωπικό μας .Γι’ αυτό αλλωστε διακρινόμαστε για τον επαγγελματισμό μας καί την φερεγγυότητά μας

 • Καθαρισμοί επαγγελματικών χώρων 80% 80%
 • Οικιακοί καθαρισμοί 76% 76%
 • Απεντομωσεις – μυοκτονίες 68% 68%

Pin It on Pinterest

Share This